Defisat Solar Reviews - Uw mening telt!

Uw mening telt!

Uw meningen zijn zeer waardevol voor ons

Aurore L.

Ik wil jullie speciaal bedanken voor de kwaliteit van de service en de follow-up, het is geweldig! Zelden gezien in de bouwsector!

Nogmaals hartelijk dank en ik wens jullie het allerbeste!

Jack T.

Eerst en vooral willen wij jullie uit de grond van ons hart bedanken voor het professionalisme en de efficiëntie waarmee jullie onze zonnepanelen hebben geïnstalleerd.

Het spijt ons voor alle moeilijkheden die jullie tijdens de installatie hebben ondervonden, maar die jullie glansrijk hebben overwonnen dankzij jullie vasthoudendheid en moed van alle leden van jullie team.
We hebben echt genoten van het zeer aangename contact met ieder van jullie – ik weet niet zeker of we dezelfde vriendschappelijke relatie met andere bedrijven zouden hebben gehad.

Philippe M.

Ik was blij verrast door de enorme vriendelijkheid van de techniekers die de herstelling uitgevoerd hebben.
Zo’n ervaring is altijd een fijne belevenis.

Mario U.

Daar Ik zeer tevreden ben over de geplaatste zonnepanelen alsook zeer tevreden over de service na verkoop, geef ik met plezier toestemming tot gebruik van mijn gegevens ter reclame van uw bedrijf.

Marcel

Zeer betrouwbaar, loyaal en efficiënt werkend bedrijf.
Medewerkers en directie oprecht vriendelik en toegankeliik om samen met klant tot de optimale keuze te komen Zonnepanelen van uitstekende kwaliteit, plaatsing door bekwame techniekers tot in de puntjes verzorgd. En absolute aanrader! Dank je Defisat.

Bart F.

Geachte, 

Bij ons thuis staat sinds 19/10/2021 een batterij. 

Die werkt, na het oplossen vd kinderziektes, zeker naar behoren. 

kosten voor elektro is bijna nul op jaarbasis.  ( klant bij Bolt ) 

Marc D.M.

Uw installateurs waren echt goed: efficiënt, zeer schoon werk (inclusief schoonmaken aan het einde van de klus), vriendelijk, …

In deze tijden is dat vrij uitzonderlijk

Jo V.R.

Graag wil ik U extra bedanken voor de super service die we vandaag kregen van Uw 2 bijzonder toegewijde vakmensen. 

Ze zijn zeer vriendelijk en kennen hun job tot in de puntjes.  Werken ijverig door, blijven geduldig ondanks de lange werkdag en geven duidelijke toelichtingen.

Ardit is een topper en Tony  bescheiden en behulpzaam.

Dank U zeer om ons zulk een service te bieden.

De panelen zijn prachtig en het dak ligt er pico bello bij.  Een succes.
We konden niet beter gediend zijn.

Rudolf S.

De installatie is woensdag en donderdag heel goed gedaan.
Jullie crew werkte zeer professioneel en netjes, ik heb nog nooit een bedrijf de werkplek vlekkeloos zien achterlaten zoals zij deden, hartelijk dank hiervoor.

France B.

Wij hebben de kopie van uw verklaring aan het REW ontvangen en zijn, zoals aangegeven in de procedure, overgegaan tot de administratieve aanvraag om het “dag/nacht” tarief te wijzigen in “dag” tarief bij onze leverancier, Luminus.

Wij willen u bedanken voor uw dienstverlening, die in alle opzichten perfect was.

Al onze vragen werden nauwkeurig beantwoord.

Ook het personeel dat ter plaatse werkte was zeer professioneel en na hun vertrek bleef er geen afval achter.

Ben B

De installatie is zaterdag succesvol afgerond, de installateurs hebben zeer netjes gewerkt en zijn na het opruimen goed vertrokken. Ik wil u bedanken voor de kwaliteit van de dienstverlening van uw bedrijf en voor uw follow-up in deze moeilijke tijden. Ik ben ook erg blij omdat mijn meter eindelijk in de “goede” richting loopt!

Céline M.

Duidelijk contact en uitleg. Telefonische uitwisselingen en informatiemails ter afronding van het contract waren altijd hartelijk en volledig. Stipte installatie ondanks het sneeuwachtige weer. Efficiënte en vriendelijke opvolging door een technicus via Whatsapp + controle afspraken. De controle door de erkende instantie was gepland en uitgevoerd binnen de aangekondigde termijn. Ik dank u voor uw steun en goede follow-up, altijd aangenaam en efficiënt.

Wenst u vrijblijvend advies?

Heb ik recht op een premie?

Maak gebruik van de wetten en de verschillende premies

Vlaanderen-Icon

Premies in Vlaanderen

Wallonie-Icon

Premies in Wallonië

Brussels-Icon

Premies in Brussels